Едва ли някой е изненадан, че Локомотив (София) отново претърпя домакинска загуба срещу

...
Едва ли някой е изненадан, че Локомотив (София) отново претърпя домакинска загуба срещу
Коментари Харесай

По-добре закривайте Локомотив !

Едва ли някой е сюрпризиран, че Локомотив (София) отново претърпя домакинска загуба против отбора на Хебър (Пазарджик) с 1:0. Двубой, придружен от извънредно бездушното показване на играчите, носещи фланелката на столичния отбор. 

Футболистите на Любо Пенев към този момент безпроблемно побеждават " железничарите ", както се случи напролет при триумфа с 4:1 в мач, игран на " стадион " Локомотив ". 

Изглежда всеки отбор умерено може да си оправи головата разлика, когато се изправя против " железничарите ". Съставът се показва апатично, показва всякаква липса на дух и воля, а управлението, което се е трансформирало в клика нехае за протичащото се в клуба.
 Снимка 576667
Източник:

Очевидно притежателят реализира задачата си, преследвана още от предходната акция да изгони и дребното фенове на отбора, които дерат гърла на стадиона. Тогава г-н Василев изпъкна с следващия " отличен " ход, увеличавайки цените на билетите за последните мачове на състава, макар срамните резултати.

Какво последва ли? За 20 лева, един почитател получи провали от Арда с 3:0, Ботев (Пловдив) с 0:2 и тъждество със Славия 1:1. Тогава президентът съобщи, че даже и при тези цени, не може да си заплати разноските за защита. Мутренската защита, която бие и заплашва последователите. 

Заради това ли Локомотив (София) се завърна в елита на България? Да се нападат почитателите, а играчите да уронват доскорошното уважавано добро име, с което се ползваше клуба? Ако е по този начин, по-добре закривайте всичко..
 Стойчо Стоев: Безидейни сме, не се получава
Стойчо Стоев: Безидейни сме, не се получава

" Само Франса основава заостреност в офанзива "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР